2011. augusztus 7., vasárnap

Péntek - Szombat - Vasárnap 2011.08.05 - 06 - 07

Derűs napot kívánok!

Már három napunkról nem írtam, bár terveim közt szerepelt, és most sem leszek hosszú. Hogy miért, azt nem részletezem, mert az is hosszú lenne.
Hol is kezdjem?  Pénteken megtörtént a költözés. Én már pokolian unom. A vándor cirkuszosok nem költöznek annyit, mint mi! Nem is volt egyszerű: Négyen hordták a csomagjainkat miközben én folyamatosan pakoltam,(két nővér, egy mentálos munkatárs, és az ügyeletes orvos.) Délután negyed hatra került fel minden a szobánkba. Azt viszont senki se gondolja, hogy ezzel végeztem volna. Nyolc óra volt, amikor sikerült úgy elhelyeznem a dolgokat, hogy valahogy kinézzen. Végül sikerült még lefeküdni is.
Dorcsi csak kicsit volt nyugtalan, bár hajnalban le kellett venni a gépről, mert nem érezte magát jól rajta. Gép nélkül pedig nem tud túl sok időt fekve tölteni, ezért már hét órakor felkelt. (Így is több mint két órát aludt gép nélkül.) A korai ébredés viszont korai lemerültséget is eredményezett. Tegnap már délután laposakat pislogott. Nem sokkal nyolc után sikerült lefektetni. Éjszakára átköltöztünk egy másik szobába, ahol oxigén is volt, mert most, hogy valami még mindig lappang benne, szüksége van rá alvás közben.
A napunk egyébként arról szólt,, hogy a barátaink közül, beszélgettünk néhánnyal. Megvitattuk az élet furcsaságait, egyes emberek hatalmi harcát, és közben jókat derültünk. A sok  bosszankodás mellé szükség is volt az utóbbira.Gyakorlatilag ezzel el is telt a nap. Jó volt dumcsizni egy kicsit. Ja! Nagyon fontos eseménynek tekinthető, hogy ismét jártam fodrásznál. Erről ennyi elég is.  Ami ennél sokkal fontosabb, hogy Dórika az utóbbi időkhöz képest szinte az egész éjszakát átaludta. Azért ma sem kelt fel túl későn, kilenckor már telesen ébren volt, és költöztünk vissza a szobánkba.
A mai nap, számára emlékezetes eseménye volt, hogy a legidősebb testvére meglátogatta. Nagyon meglepődött. Én tudtam, hogy ma jön be a bratyó, de nem árultam el neki. Egyrészt a meglepi miatt, másrészt a változás lehetősége miatt sem. Egész estig jól elvoltak. A végén felhívtuk anyukáját, aki éppen ma öt hónapja találkozott a Manóval utoljára, ő pedig arról biztosította Dorcsit, hogy nagyon hiányzik neki. Ezzel minden rendben lett.
A mai nap még mindíg nem tudjuk biztosan, hogy megyünk -e. Ez majd csak holnap derül ki. Miután a vérképében az a fránya CRP tovább növekedett, nem tudjuk mi lesz. Mi bizakodunk!
Ez egy üzenet Pécsre és Bajára
A mai éjszakát megint egy másik szobában tölti, most éppen a vizsgálóban, mert reggel nagyon korán érkeznek abba a szobába, ahol ma voltunk. (Tök jó, nem?)
Miután ilyen sok értelmes dolgot írtam, be is fejezem.
Várjuk, hogy mi fog történni velünk. Az "eredményről" részletes tájékoztatóval jelentkezem, remélhetően holnap.
Sok puszi mindenkinek! (Illetve a pasiknak baráti üdvözlet!)

7 megjegyzés:

  1. Helló!
    Pisti, szerintem le kellene szabályoznod, ki, mikor, milyen időintervallumban olvashatja a blogot! És milyen ruhában, és utána mit gondoljon!
    Ezen gondolkodj el! Hiszen gondolat-, és véleménynyilvánítási szabadság van! Esetleg, mint blogtulajdonos, szerző és FŐNÖK meg is tilthatnál egy pár dolgot! Jellemző, hogy ez eddig nem jutott eszedbe!!!! Ejnye-ejnye!

    Dórinak puszi! a CiRiP-ek menjenek le alfába!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok :))
    macskalajcsival egyetértek....
    Először az jutott eszembe, hogy átmentem a blogot egy olyan oldalra, ahol le tudjuk korlátozni a hozzáférést és csak jelszóval lehet hozzáférni mindenkinek...
    De aztán rájöttem, hogy erre az ég adta világon semmi szükség nincsen:) Az őszinte szó egy nagyon ritka erény, nem szégyenkezni kell miatta; nem annak aki kimondja. Annál inkább annak, aki ezt olvasva korlátokat épít belőle, a maga hasznára, élvezetére, életeket keserít meg a saját vélt nagyságának, hatalmának mutogatása érdekében. Mindenki elnyeri méltó jutalmát, Te is - kedves korlát- építő- bajnokunk.... Ettől nagyobb élvezet ne is legyen az életedben, építs bátran erre! És legyen szép napod !

    Na ez is megvolt, mégsincs este! :o)
    A Dóri fotója végre közelít ahhoz, amilyennek szeretném őt mindig látni, mosolygósan, vidáman, boldogan:)) Remélem rendben lesz hamarosan és a CiRiP is alább ereszkedik már, mert éppen itt az ideje! De minden lépésedet Pisti ahhoz igazítsd, hogy neki mi a jó.... értem itt akár az utazást Pécsre! Ha nincs jól és félni kell attól, hogy baja lesz, akkor ezt inkább napoljátok el, nehogy komolyabbra forduljon... NA EZT MOST ELHESSEGETJÜK.....
    Legyen jól és egészséges, ez a legfontosabb!!! Majd megoldjuk ezt is. Te annyira profi vagy, nem lesz baj! Ügyesen, okosan....
    Izgatottan várom, hogy mi lesz... reménykedem ... de a KicsiManó egészsége, jólléte a legelső szempont:))
    Ha úton vagytok már, akkor dobjál meg egy sms-sel, ígérem továbbítom, csak ne legyek ebben a bizonytalanságban....:)
    Dóri rengeteg ölelgetés, gyógypuszik tömkelege Neked és NE HAGYD MAGAD!!! Te vagy a legerősebb kislány, akit valaha ismertem, ha valaki, akkor Te le tudsz teperni bármilyen bacit:)))) Ügyesen.
    Keresztbe raktam az össze ujjamat azért a biztonság kedvéért (hogy hogyan bújok így cipőbe?????)
    Na egy nagyöleléééééééééééés:
    egy Vacsuti türelmetlenkedőagyonaggódónagyszájú:)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Délután 3 óra körül érkezik érkezik értünk a mentő! :-) (Ez volt az utolsó információ.)
    Dóri már izgul!!
    Csóközön!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!
    Érezzétek nagyon jól magatokat!
    Dórika nagyon gyönyörűséges vagy azon a fenti képen, jó Téged így mosolyogva látni!
    Vigyázzatok magatokra és egymásra!
    Sok sok puszit és ölelést küldök!

    VálaszTörlés
  5. HURRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:)
    De csak óvatosan örömködjünk... big hurrá, ha már itt lesztek és a közeletekbe jutottunk:))

    VálaszTörlés
  6. Drága Kishercegnő!
    Dejódejódejó!!!
    Nagyon örülünk!Én is mosolygok...bár az én mosolyom nem olyan szép ,mint a tied de neked küldöm.:)Remélem sikerült egy kicsit már be is rendezkedni.
    Ja, és nagyon jó volt hallani a hangod!!!Holnap felhívlak,hogy tudjam milyen volt az első napod.
    Mindenkinek sok puszi!
    Jó éjt!

    VálaszTörlés